MNENJA STRANK

"Vsak dan plavanja, kolesarjenja in teka povzroči kar nekaj utrujenosti in zategnjenosti mišic, zato tedensko prihajam k Matevžu na masažo, da lahko vse treninge res opravim optimalno. Res vrhunske roke, kot tudi znanje, saj mi je ob nadležni poškodbi plantarnega fasciitisa znal pomagati. Top!"

Grega Dolinar

triatlonski reprezentant

man 2

"Sem zagret igralec Ameriškega nogometa, pri katerem je potrebno ostati v najboljši telesni pripravljenosti skozi celotno sezono. Seveda pomaga raztegovanje in dobra prehrana, ampak, če ne bi vsaj 1x na teden hodil na masaže in terapije k Matevžu, potem ne bi zdržal tako napornega tempa. Odlične masaže (različnih vrst), dobra družba, še boljša cena!"

Anže Prislan

man 2

"Redno se udeležujem triatlonov in drugih tekaških prireditev, tudi maratonov in različnih trailov. Matevževe močne roke so me kvalitetno zmasirale po dolgem trailu (57km) in od takrat naprej me tedensko masira. Tako sem še bolje pripravljena na vse naporne treninge in bližje uresničitvi dobrih rezultatov v triatlonu - tako sprintih kot dolgih razdaljah."

Simona Dolinar Majdič

državna prvakinja v triatlonu

Vse osebe so realne, mnenja in fotografije pa so objavljene z njihovim soglasjem.

man 2