O MENI

Po izobrazbi sem profesor športne vzgoje. Na fakulteti sem se usmeril v fitnes, kjer sem pridobil licenco za osebnega trenerja. Šport me spremlja že od malih nog. Resneje sem se ukvarjal z Ju-jitsom, v katerega sem vložil 12 let svojega življenja, kasneje pa sem se posvetil predvsem gimnastiki. Svojo poklicno pot sem začel kot osebni trener, vendar sem želel telo obravnavati bolj celostno, zato sem se kmalu začel dodatno izobraževati, predvsem na področju masaže in raznih terapij. Svoje znanje redno izpopolnjujem na tečajih in seminarjih, želim namreč osvojiti čim več različnih tehnik, ki jih potem implementiram pri svojem delu.

Pri svojem delu kombiniram različne stile vadb in masaž. Pri vadbah me je vedno navduševal trening z lastnim telesom in preproste oblike gibanja, ki smo jih uporabljali že

kot otroci, vendar smo jih tekom življenja opustili. Otroci si z gibanjem krepijo telo in možgane, saj se nevronska mreža gradi na novo preko zaznave okolja. Moj vadbeni cilj je pripraviti telo, da ponovno vzpostavi usklajen komunikacijski sistem, saj bo tako manj možnosti za bolečine, ki so večinoma odraz podrtega ravnovesja.  Pri masažah se poslužujem klasičnih pristopov, kot sta športna in terapevtska masaža, pa tudi malo manj poznanih, kot je npr. Trigger point masaža. S kombinacijo različnih stilov skušam doseči maksimalen učinek glede na težave posameznika.